Täytän kakun melkein aina vuokaan ja annan sen maustua jääkaapissa vähintään puoli päivää, yleensä n. vuorokauden. Kakusta tulee herkullinen, ihanan tasainen ja vuoka on helppo rajallisessa jääkaappitilassakin, kun kakkualusta ja kupu eivät vie tilaa.
Täyttäminen vuokaan käy näin:
Vuoraa vuoka (jossa paistoit kakkupohjan tai joku muu samankokoinen) kelmulla. Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kakku kootaan ylösalaisin eli pinta, jonka haluat päällimmäiseksi valmiissa kakussa tulee vuoassa alimmaiseksi vasten pohjaa.
Kun ensimmäinen osa on vuoassa, se kostutetaan (Kostuttamiseen käytän yleensä maitoa, jossa on hieman vaniljasokeria seassa) ja päälle kaadetaan puolet täytteestä tasaiseksi kerrokseksi, sitten päälle seuraavan kerros ja taas kostutetaan ja loput täytteestä mätetään kakun päälle.
Vielä viimeinen kerros ja kostutus. Nosta reunalle jäänyttä kelmua kakun päälle ja lisää vielä päälle pala kelmua välttyäksesi jääkaapin hajujen ja makujen tarttumiselta. Laita kakku jääkaappiin odottamaan koristelua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti