Helppo ja herkullinen Kinkkuvoileipäkakku
16 palaa paahtoleipää (esim. graham tai ruis)
Liha/Kasvislientä
Täyte:
1 kurkku
1 pussi kinkkusuikaleita
200 g Crème Fraichea
200 g tuorejuustoa (maustamatonta tai esim. ruohosipuli/ yrttimausteista)
pippuria
suolaa
sitruunamehua
muita mausteita maun mukaan
Kuorrutus
200 g tuorejuustoa (maustettua tai maustamatonta)
200 g Crème Fraiche
hieman suolaa
Koristeluun:
Jotain lehtisalaattia (tässä kakussa käytin Lollo Rossoa)
Kinkkuleikettä
Tuoreyrttejä
Kirsikkatomaatteja
Pippuria
Sekoita Crème Fraiche ja tuorejuusto keskenään. Lisää joukkoon raastettu kurkku sekä
kinkkusuikaleet. Mausta seos suolalla ja pippurilla ja pienellä määrällä sitruunamehua.
Leikkaa paahtoleipäsiivuista reunat pois. Laita niitä tarjoiluastialle 4 vierekkäin tai neliön muotoon.
Kostuta leipäsiivut kasvis/lihaliemellä. Levitä siivujen päälle tasaisesti kolmasosa täytteestä.
Kasaa päälle toinen kerros leipiä ja toista kaksi kertaa. Kostuta vielä päällimmäinen kerros ja
laita jääkaappiin vetäytymään (jopa yön yli).
Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä tasaisesti kakun päälle. Koristele haluamallasi tavalla.
Tadaa, voileipäkakkusi on valmis!
Moikka moi!!!
VastaaPoistaToivottavasti pystyt (ja haluat) auttaa :-)
Pitäisi tehdä 15hlö voikkarikakkuja 2 kappaletta tuttavien juhliin, ja mietin tässä että riittääkö tommonen 16siivun kakku 15hengelle, vai pitäiskö tehdä 20 palaa varmuuden vuoksi? Mitä veikkaat? Oot näköjään näitä jonkun verran tehnyt ja varmaan tiedät about kuin paljon menee.
Suurkiitos jos jaksat auttaa!!!
L8
Kyllä riittää viidelletoista ! :)
PoistaPretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession
VastaaPoistacapital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
Any way I'll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.
My blog post; logarythmic